Tolgahan Sayışman=Yakışıklılık Abidesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Tolgahan Sayışman=Yakışıklılık Abidesi

Tolgahan Sayışman İle İlgili Her Şey...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim??

4 posters

Kıvanç Tatlıtuğ
Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_lcap27%Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_rcap
 27% [ 4 ]
Kenan İmirzalıoğlu
Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_lcap7%Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_rcap
 7% [ 1 ]
Roger Federer =)
Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_lcap13%Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_rcap
 13% [ 2 ]
Robert Pattinson
Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_lcap27%Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_rcap
 27% [ 4 ]
Alexander Rybac
Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_lcap7%Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_rcap
 7% [ 1 ]
Diğerleri... (eğer bu şıkkı seçerseniz lütfen yakışıklı bulduğunuz kişinin adını ve soyadını yazınız....)
Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_lcap19%Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Vote_rcap
 19% [ 3 ]
Toplam Oylar : 15

YazarMesaj
İNÜ
Ultra Tolgahancı
Ultra Tolgahancı
İNÜ

Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? Empty
MesajKonu: Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim??   Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? EmptySalı Tem. 07, 2009 8:29 am

Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra Razz En Yakışıklı 3 Kişi Kim??
http://askitom.yetkinforum.com
merve03
Admin/Ölümüne Tolgahancı
Admin/Ölümüne Tolgahancı
merve03

MesajKonu: Geri: Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim??   Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? EmptySalı Tem. 07, 2009 10:45 am

Ben başta Kenan İmirzalıoğlu sonra Kıvanç Tatlıtuğ sonrada Robert pattinson dedim =)

Ben Kenan İmirzalıoğlu'yu çok severim Very Happy Very Happy Tolgahan'la da çok iyi kankalarmış =) (her ne kadar bizim kakalığımız kadar olmasada öylelermiş hıhh Very Happy)
İNÜ
Ultra Tolgahancı
Ultra Tolgahancı
İNÜ

MesajKonu: Geri: Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim??   Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? EmptySalı Tem. 07, 2009 11:19 am

Dimi kankacım hıhhhh Very Happy Very Happy

Ben her zamanki gibi (rast gele) Roger federer (adamım ya oda çok dadluuu Very Happy tolgişimden snra Very Happy Very Happy ) robert pattinson (çok yetenekli bebe buda piyano çalıo Very Happy Very Happy aynı zmnda çok yakışıklı Very Happy ) snra kıvanç tatlıtuğ dedim (tolgişin 2. olduğu dönemde kıvanç 1.ymiş Very Happy ama yakışıklı çocuk renkli gözlü fln Very Happy Very Happy )
GeM-VaMus
Kıdemli Tolgahancı
Kıdemli Tolgahancı
GeM-VaMus

MesajKonu: Geri: Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim??   Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? EmptySalı Tem. 07, 2009 11:41 am

tabii en baska ToLgahan Very Happy

Rob Patts...
Diğerleri =

Serhan Yavaş...
? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
http://tolgahan-berrak.yetkinforum.com
sena05
Moderatör/Süper Tolgahancı
Moderatör/Süper Tolgahancı
sena05

MesajKonu: Geri: Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim??   Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? EmptySalı Tem. 07, 2009 1:05 pm

şimdi ben kıvanç ve diğerleri dedim =)

en başta tolgahan deil ama tamam yauşuklu ama baş isim deil =) en başa kimi koycağımı bilemiyorum ama şöle yaziim şimdi ben =)

not:sıra yoktur =)

tolgahan sayışman var
kıvanç tatlıtuğ var
mehmet akif alakurt var
milan barosssss var =) =)
harry kewell var (eniştem o ama =))

=)
İNÜ
Ultra Tolgahancı
Ultra Tolgahancı
İNÜ

MesajKonu: Geri: Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim??   Sizce Tolgahan Sayışman'dan Sonra :P En Yakışıklı 3 Kişi Kim?? EmptyÇarş. Tem. 08, 2009 11:08 am

Ayy bende bişi eklicektimde unuttum dedim Very Happy Very Happy dur futbolcularada bi anket açacim Very Happy D:

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elveda Rumeliden Sonra :P En Sevdiğimiz Dizi?
» En Yakışıklı Futbolcu Kim ?
» Sizce Şampiyon Kim ?
» Benden Sonra Kim Yazar
» Benden Sonra Kim Yazar???