| Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? | |
|
+4sena05 İNÜ GeM-VaMus merve03 8 posters |
Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? | Özgü Namal | | 0% | [ 0 ] | Hande Subaşı tekrar gelebilirdi | | 15% | [ 2 ] | Berrak'ın yerini kimse tutmaz | | 85% | [ 11 ] |
| Toplam Oylar : 13 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
merve03 Admin/Ölümüne Tolgahancı
| Konu: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Ptsi Tem. 06, 2009 7:09 pm | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Ptsi Tem. 06, 2009 7:10 pm | |
| Bence Berrak çok iyi rol yapıyodu şiveyi alanm rolede yakışıyodu ben ona alıştım diye belki ama bana göre öyle Berrak'ın yerini kimse tutamaz =) | |
|
| |
GeM-VaMus Kıdemli Tolgahancı
Mesaj Sayısı : 152 Points : 168 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 29 Nerden : ToLgahan^ımın Yanından..
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Ptsi Tem. 06, 2009 7:14 pm | |
| Berrak'ın yerini kimse tutmaz bence | |
|
| |
İNÜ Ultra Tolgahancı
Mesaj Sayısı : 1181 Points : 1580 Kayıt tarihi : 21/06/09 Nerden : Aşkitom'un yanından
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Ptsi Tem. 06, 2009 10:19 pm | |
| Kesinlikle Berrak'ın yerini tutamaz kimse çünkü erkek düşmanlığını feministliğini erkek tipi kızlığı çok iyi oynuyordu Berrak hem Tolgahan'lada çok uyumlu bir çift olmuşlardı hem kendine hem Tolgahan Sayışman'a hem de Elveda Rumeli izleyicilerine yazık etti... benim fikrim | |
|
| |
sena05 Moderatör/Süper Tolgahancı
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Salı Tem. 07, 2009 12:53 pm | |
| - İNÜ demiş ki:
- Kesinlikle Berrak'ın yerini tutamaz kimse çünkü erkek düşmanlığını feministliğini erkek tipi kızlığı çok iyi oynuyordu Berrak hem Tolgahan'lada çok uyumlu bir çift olmuşlardı hem kendine hem Tolgahan Sayışman'a hem de Elveda Rumeli izleyicilerine yazık etti... benim fikrim
bencede bide zaten dizi en fazla kaç sezon sürerki bundan sonra hadi taş çatlasın 2 sezon daha sürsün vahide karakterine berrak olarak bu kadar alışmışken gelene alışmak zaten zor olurdu | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Çarş. Tem. 08, 2009 12:45 am | |
| Kesinlikle Sena'ya katılıyorum alışmak gerçekten çok zor olurdu bencede =) | |
|
| |
İNÜ Ultra Tolgahancı
Mesaj Sayısı : 1181 Points : 1580 Kayıt tarihi : 21/06/09 Nerden : Aşkitom'un yanından
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Çarş. Tem. 08, 2009 10:55 am | |
| Evet zaten ilk bölümlerde bir değişim yaşadık sonra 2 sezon geçti yani 2 sezon sonra aynı karakterde bir değişim daha yaşanması abes kaçardı yani. O zamanda oyuncular kötü oynuyo beceremiyorlar karakteri diye dedikodular dolanırdı... | |
|
| |
_sevgi_ Kahraman Tolgahancı
Mesaj Sayısı : 324 Points : 323 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Cuma Tem. 17, 2009 2:54 pm | |
| berrak manken olmasına rağmen süper rol yapıyordu şiveyide müthiş yapıyordu hande sbşnın oynadığı bölümlere baktımda güzel rol yapamıyormuş açıkçası zaten çoğu manken pek rol yapmasını beceremez berrakta doğuştan bir yetenek varmış herhalde hem tolgahanlada çok yakışıyorlardı çok güzel çiftlerdi berrakın ve tolgahanın yerini hiçbir oyuncu vamus aşkının yerinide hiçbir aşk tutamazzz!... | |
|
| |
vahide*mustafa Moderatör/Süper Tolgahancı
| |
| |
tolga_dry Kıdemli Tolgahancı
Mesaj Sayısı : 114 Points : 114 Kayıt tarihi : 19/07/09 Yaş : 31 Nerden : istAnBuL
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Paz Tem. 19, 2009 8:19 pm | |
| berrak'ın yerini tabiki kimse tutamazdı onun gösterdiği davranışları ve dizideki üstlendiği rolü kimse sergileyemez di ama bence hande subaşı tekrar gelebilirdi diye düşünüyorum ben | |
|
| |
maskülen eda Yeni Tolgahancı
Mesaj Sayısı : 14 Points : 14 Kayıt tarihi : 20/08/09 Yaş : 31 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Dizide Vahide ölmeseydi Berrak'ın yerine kim oynaya bilirdi? Perş. Ağus. 20, 2009 4:01 pm | |
| oy vermedim ama berrak gibi esmer, mavi gözlü, uzun boylu birisi oynasa bi nebze olsun yeri aranmıyabilirdi. | |
|
| |
|